Publicaţie editată de Divizia 2 Infanterie „Getica“, Bulevardul Mareşal Alexandru Averescu nr. 1, Buzău
ISSN 2359-9898 | ISSN L2359–9898

Festivitatea de închidere a competiţiei aplicativ militare „Subofiţerul/soldatul anului”, etapa pe Divizia 2 Infanterie „Getica”


Autor: Locotenent Andreea Istrate
Data publicării: 05.10.2020
Data publicării
10/05/2020

În data de 2 octombrie, comandantul Diviziei 2 Infanterie ,,Getica", general-maior Dragoş-Dumitru Iacob, a participat la festivitatea de închidere a competiţiei aplicativ-militară ,,Subofiţerul/ Soldatul anului” în Forţele Terestre, ediţia 2020, etapa pe divizie, desfăşurată la sediul Batalionului 341 Infanterie ,,Constanţa” la Topraisar.

După parcurgerea tuturor probelor din concurs și centralizarea rezultatelor au fost înregistrate următoarele rezultate:

- Subofiţerul anului:

Locul I: plutonier Vasile Lefter - Batalionului 300 Infanterie Mecanizată ,,Sfântu Andrei” din Galați;

Locul II: plutonier Iulian-Ionuț Neacșu - Batalionul 30 Vânători de Munte ,,Dragoslavele” din Câmpulung Muscel;

Locul III: sergent major George Ghinea - Batalionul 341 Infanterie ,,Constanța” din Topraisar.

- Soldatul anului

Locul I: Fruntaș Cristi-Petrișor Pavel - Batalionului 300 Infanterie Mecanizată ,,Sfântu Andrei” din Galați;

Locul  II: soldat Ionuț Cojocaru - Batalionul 30 Vânători de Munte ,,Dragoslavele” din Câmpulung Muscel;

Locul III: soldat Ilie-Ionuț Radu - Batalionul 341 Infanterie ,,Constanța” din Topraisar.

Premiile au fost acordate de comandantul Diviziei 2 Infanterie ,,Getica”, general-maior Dragoş-Dumitru Iacob, locţiitorul comandantului Brigăzii 9 Mecanizată „Mărăşeşti”, colonel Alexandru Jugaru şi comandantul Batalionul 341 Infanterie ,,Constanța”, locotenent-colonel Ciprian Balica.

Comandantul diviziei a transmis felicitări tuturor participanţilor şi mult succes militarilor care vor participa la următoarea etapă!

La competiţia desfăşurată în perioada 28.09-02.10 au participat militari aparţinând marilor unități și unităților direct  subordonate Diviziei 2 Infanterie ,,Getica” calificați pentru această etapă. Aceştia au parcurs probe fizice, trageri cu armamentul de infanterie, probe de testare la pregătirea militară generală şi de specialitate şi testarea la limba engleză.

Activitatea a fost condusă de subofiţerul de comandă al Diviziei 2 Infanterie ,,Getica”, maistru militar principal Cornelia Mihalcea, alături de subofiţerii de comandă din Brigada 9 Mecanizată „Mărăşeşti”.

ÎMPARTE CU PRIETENII TĂI:

Este autorizată orice reproducere, fără a percepe taxe, cu condiţia indicării cu exactitate a numărului şi a datei apariţiei publicaţiei