Publicaţie editată de Divizia 2 Infanterie „Getica“, Bulevardul Mareşal Alexandru Averescu nr. 1, Buzău
ISSN 2359-9898 | ISSN L2359–9898

Balul bobocilor la Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare”


Autor: Georgiana Lupu
Data publicării: 07.11.2018

Vineri, 02 noiembrie 2018, la Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc a avut loc balul bobocilor militari. Zece perechi de adolescenți, proaspăt intrați pe băncile colegiului, au susținut probe de talent, dans și actorie. Tema balului a fost inspirată din povești, iar participanții au interpretat scenete de teatru din: Frumoasa din pădurea adormită, Alba ca zăpada, Rapunzel, Aladin, Frumoasa și Bestia, Harry Potter, Robin Hood.

La Balul Bobocilor de la colegiul câmpulungean au fost invitați artistul de stand-up comedy Gabriel Gherghe, magicianul Mirel Ichim și cântărețul Sonny Flame.

Organizatorii, ca de obicei, elevi de clasa a XII-a au încercat să îi pună în dificultate pe participanți, prin diferite probe. Bianca Varvara și Vlad Stratilă au fost câștigătorii titlului de Miss și Mister. Cei doi ștefăniști au interpretat o secvență din „Laboratorul lui Dexter” și au impresionat juriul cu prestația de la proba de talent și foto mimă.

Pentru Mister Boboc, Vlad Strătilă, evenimentul a fost o experiență de neuitat în care apreciază susținerea permanentă a organizatorilor. Bianca, deținătoarea titlului de Miss Boboc a afirmat că pentru ea, balul bobocilor, nu a fost doar o experiență ci un întreg val de sentimente și trăiri: a plâns, a râs și a pus suflet în fiecare repetiție de dinaintea spectacolului.

 Tinerii organizatori din acest an au avut misiunea de a-i instrui pe cei 20 de participanți, care au demonstrat pe parcursul probelor seriozitatea cu care au tratat acest concurs. Eleva  plutonier major Marilena Zuzeac a mărturisit că: „Balul de Poveste” m-a marcat într-un mod plăcut. A fost vorba de ore întregi de repetiții și multă muncă pentru a realiza decorul de poveste. Fiecare acțiune întreprinsă a fost atent calculată și supravegheată, micile detalii pe care nu le-am omis au făcut diferența dintre un bal obișnuit și unul de poveste. Dincolo de partea organizatorică a evenimentului, atmosfera din seara balului m-a surprins plăcut.  Să văd o sală întreagă de spectatori care se amuză la fiecare scenetă a participanților și se distrează la spectacolele artiștilor invitați m-a făcut să mă emoționez. Am primit feedback-uri pozitive din partea cadrelor didactice, părinților și a invitaților și pot spune că am fost privilegiată să fac parte din „Balul de Poveste” al Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare”.

ÎMPARTE CU PRIETENII TĂI:

Este autorizată orice reproducere, fără a percepe taxe, cu condiţia indicării cu exactitate a numărului şi a datei apariţiei publicaţiei