Publicaţie editată de Divizia 2 Infanterie „Getica“, Bulevardul Mareşal Alexandru Averescu nr. 1, Buzău
ISSN 2359-9898 | ISSN L2359–9898

Sublocotenentul post-mortem Mădălin STOICA condus pe ultimul drum, cu onoruri militare, la Buzău


Autor: Maistru militar clasa I Iulian Cadulencu
Data publicării: 22.09.2017

Trecut în lumea celor drepţi, fulgerător şi mult prea devreme, sublocotenentul post-mortem Mădălin STOICA a fost condus joi, 21 septembrie, pe ultimul drum de familie, rude, prieteni, dar şi de camarazii săi. Eroul sublocotenent post-mortem Mădălin STOICA, camaradul, va rămâne veşnic în amintirea noastră, a militarilor, iar momentele grele ale despărţirii, nu vor fi niciodată uitate.                                                

Plecat parcă prea devreme dintre noi, în armata eroilor neamului, în aceeaşi ţinută impecabilă, pe care a iubit-o la fel de mult cum şi-a iubit meseria, sublocotenentul post-mortem Mădălin Stoica, a lăsat în sufletul camarazilor de la Buzău, un loc gol şi rece.

În aceste momente de adâncă durere, pentru familie, cuvintele sunt de prisos. Nici cele mai frumoase vorbe nu pot alina tristeţea din sufletele familiilor, colegilor şi prietenilor care au pierdut pe cineva drag.

Camaradereşte şi sufleteşte întregul personal militar şi civil din cadrul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, îşi exprimă deplina compasiune faţă de familia îndoliată, greu încercată de dureroasa pierdere.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!                                   

ÎMPARTE CU PRIETENII TĂI:

Este autorizată orice reproducere, fără a percepe taxe, cu condiţia indicării cu exactitate a numărului şi a datei apariţiei publicaţiei