Publicaţie editată de Divizia 2 Infanterie „Getica“, Bulevardul Mareşal Alexandru Averescu nr. 1, Buzău
ISSN 2359-9898 | ISSN L2359–9898

Batalionul 33 Vânători de Munte ,,Posada” – Campania ,,Alături de veterani”


Autor: Locotenent
Data publicării: 04.05.2021

În perioada 28 - 29 aprilie 2021, militarii Batalionului 33 Vânători de Munte ,,Posada” au distribuit pachetele cadou pentru veteranii de război din Curtea de Argeș, Tigveni, Mălureni, Albești și Mușătești.

Pe parcursul activității, vânătorii de munte argeșeni au avut privilegiul de a asculta adevărate povești de viață ale celor care au scris istoria țării.

Evenimentul a fost organizat de Ministerul Apărării Naționale, în parteneriat cu Asociația ,,Alături de Eroi” și cu reprezentanți ai mediului de afaceri și ai societății civile, pentru a readuce în atenția publicului eroii care și-au servit țara pe câmpul de luptă.

Respect, muncă și dragoste față de țară sunt cuvintele pe care le-au trasmis veteranii de război vânătorilor de munte argeșeni.

 Militarii Batalionului 33 Vânători de Munte ,,Posada” au dorit să le mulțumească venerabililor veterani pentru sacrificiul făcut și i-au asigurat ca vor fi alături de ei ori de câte ori va fi nevoie.

 Respect veșnic eroilor și veteranilor noștri!

ÎMPARTE CU PRIETENII TĂI:

Este autorizată orice reproducere, fără a percepe taxe, cu condiţia indicării cu exactitate a numărului şi a datei apariţiei publicaţiei