Publicaţie editată de Divizia 2 Infanterie „Getica“, Bulevardul Mareşal Alexandru Averescu nr. 1, Buzău
ISSN 2359-9898 | ISSN L2359–9898

29 aprilie – Ziua Veteranilor de război


Autor: Plutonier-adjutant Liviu Gherghescu
Data publicării: 04.05.2021

Cu prilejul sărbătoririi Zilei Veteranilor de Război – 29 aprilie, Ministerul Apărării Naționale în colaborare cu Asociația Alături de Eroi și mediul de afaceri, organizează campania „Alături de Veterani”, care-și propune distribuirea unor pachete cadou cu ocazia Sărbătorilor de Paști pentru toți cei 2.610 veterani de război de pe teritoriul României, precum și pentru cei 8 din Republica Moldova.

În acest context, reprezentanții Regimentului 52 Artilerie Mixtă „General Alexandru TELL”, au avut onoarea de a distribui un număr de 20 pachete cadou, veteranilor de război de pe raza județului Vaslui.

A fost un gest mic pentru noi, dar o bucurie mare pentru veteranii de război, atunci când le-am bătut la poartă. Ne-au primit cu căldură și bucurie și ne-au relatat experiențele pe care le-au trăit în timpul luptelor purtate pentru libertatea noastră.

Le-am transmis prețuirea și recunoștința noastră pentru faptele lor de vitejie și am adus un pios omagiu celor care au căzut la datorie și celor care nu mai sunt printre noi.

    OMAGIU CELOR CARE AU LUPTAT CU ONOARE ȘI JERTFĂ PENTRU ROMÂNIA!

 

ÎMPARTE CU PRIETENII TĂI:

Este autorizată orice reproducere, fără a percepe taxe, cu condiţia indicării cu exactitate a numărului şi a datei apariţiei publicaţiei