Publicaţie editată de Divizia 2 Infanterie „Getica“, Bulevardul Mareşal Alexandru Averescu nr. 1, Buzău
ISSN 2359-9898 | ISSN L2359–9898

Militarii Brigăzii 9 Mecanizate „Mărășești”, în tabără de instrucţie la munte.


Autor: Sublocotenent Andreea Istrate
Data publicării: 18.02.2020

Militarii Brigăzii 9 Mecanizată „Mărășești”, în cooperare cu militari din Divizionul 175 Nave Scafandri, au executat un exercițiu tactic în teren, în cadrul unui marș de aproximativ 30 km. Pe timpul desfășurării exercițiului, militarii au rezolvat diferite situații tactice.
În ciuda condițiilor meteorologice vitrege, specifice zonei montane, militarii din cele două structuri au dat dovadă de profesionalism și au rezolvat incidentele create pe timpul marșului. De asemenea, militarii au dat dovadă de camaraderie și au cooperat foarte bine, lucru care a dus la îndeplinirea cu succes a misiunii.
Analiza post acțiune desfășurată cu toți militarii participanți a evidențiat toate aspectele referitoare la modul de desfășurare al exercițiului, accentul fiind pus pe modul de rezolvare al incidentelor și cooperarea celor două structuri. Acest exercițiu a completat nivelul de instruire prin perfecționarea deprinderilor de a acționa în teren muntos.

ÎMPARTE CU PRIETENII TĂI:

Este autorizată orice reproducere, fără a percepe taxe, cu condiţia indicării cu exactitate a numărului şi a datei apariţiei publicaţiei