Publicaţie editată de Divizia 2 Infanterie „Getica“, Bulevardul Mareşal Alexandru Averescu nr. 1, Buzău
ISSN 2359-9898 | ISSN L2359–9898

Vizită la Universitatea de război din Varșovia


Autor: Locotenent Corina Ciobanu
Data publicării: 06.12.2019

Sublocotenentul Cristian Andrei este comandant secție în Detașamentul de Apărare Antiaeriană "Liliecii Negri", care execută o misiune specifică de asigurare a prezenței înaintate consolidate a Alianței NATO în nord-estul Poloniei.

În urmă cu trei ani, în timp ce era student al Academiei Forțelor Aeriene "Henri Coandă" din Brașov, acesta a participat timp de un semestru la o mobilitate Erasmus în cadrul  Universității de Război din Varșovia.

Ieri, acesta a onorat invitația domnului locotenent-colonel doctor Andrzej Sobon, vice-decan al Facultății de securitate și a doamnei profesor universitar doctor Marlena Blicharz, coordonatoarea proiectului Erasmus+, participând la gala Erasmus pe care aceaștia au organizat-o la sediul Univeristății cu ocazia împlinirii a 10 ani de când fac parte din programul Erasmus.

La această activitate au participat, de asemenea, și atașații militari ai Bulgariei, Ungariei, Germaniei, Turciei și ambasadorul Slovaciei în Polonia.

Tânărul ofițer a fost felicitat de către profesorii din cadrul Universității pentru parcursul profesional pe care l-a urmat, precum și pentru modul în care a reușit să exploateze la maximum experiența semestrului internațional.

De asemenea, a avut ocazia să se întâlnească cu studenții din anul 3 ai Academiei Forțelor Aeriene "Henri Coandă" din Brașov și ai Universității Naționale de Apărare "Carol I" din București, care în prezent studiază la această universitate și ne reprezintă țara cu mândrie.

Ne bucurăm că ofițerii și studenții români sunt apreciați la nivel internațional!

ÎMPARTE CU PRIETENII TĂI:

Este autorizată orice reproducere, fără a percepe taxe, cu condiţia indicării cu exactitate a numărului şi a datei apariţiei publicaţiei