Publicaţie editată de Divizia 2 Infanterie „Getica“, Bulevardul Mareşal Alexandru Averescu nr. 1, Buzău
ISSN 2359-9898 | ISSN L2359–9898

Delegaţie a Republicii Populare Chineze în Cheile Râşnoavei


Autor: Locotenent Anamaria Bulmagă
Data publicării: 09.07.2019

Joi, 4 iulie a.c., militarii Batalionului 21 Vânători de Munte „General Leonard Mociulschi” au primit vizita unei delegaţii a Republicii Populare Chineze, în Cheile Râşnoavei.

Delegaţia a fost condusă de locţiitorul şefului Departamentului de Muncă Politică din cadrul Comisiei Militare Generale a Armatei Republicii Populare Chineze, generalul-maior He Hongjun, la activitate participând şi şeful de stat major al Diviziei 2 Infanterie „Getica”, colonelul Ovidiu Conduruţă, precum şi comandantul Batalionului 21 Vânători de Munte „General Leonard Mociulschi”, locotenent-colonelul Cristian-Tiberiu Cristescu.

Pe timpul vizitei, militarii Batalionului 21 Vânători de Munte au prezentat tehnicile de căţărare artificială pe trasee cu grade de dificultate diferite, tehnici de coborâre în rapel, procedeele de traversare pe funicular, iar la final, aceştia au prezentat un exerciţiu tactic demonstrativ în teren muntos.

La finalul activităţii, şeful delegaţiei Republicii Populare Chineze i-a felicitat pe militarii români pentru profesionalismul de care au dat dovadă şi a apreciat înaltul nivel de instruire al acestora.

ÎMPARTE CU PRIETENII TĂI:

Este autorizată orice reproducere, fără a percepe taxe, cu condiţia indicării cu exactitate a numărului şi a datei apariţiei publicaţiei