Publicaţie editată de Divizia 2 Infanterie „Getica“, Bulevardul Mareşal Alexandru Averescu nr. 1, Buzău
ISSN 2359-9898 | ISSN L2359–9898

Conferinţa WE ARE NATO în garnizoana Galaţi


Autor: Plutonier-major Vasile Marin
Data publicării: 08.06.2018

Joi, 7 iunie,  a avut loc conferinţa „România în NATO – 14 ani”, organizată în Aula Universităţii “ Dunărea de Jos” din Galați, în cadrul campaniei NATO de informare publică – We Are NATO şi a constat în prezentarea unor prelegeri având ca teme: NATO azi,  Armata României în misiunile NATO, Misiunea de Poliție Aeriană de la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu.

Conferinţa s-a încheiat cu o prezentare de tehnică şi armament, prezentare desfăşurată de militarii Batalionului 300 Infanterie Mecanizată  „Sfântul Andrei” din Galaţi.

La activitate au participat reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Externe, Statului Major al Apărării, Detașamentului britanic ce desfășoară misiuni de Poliție Aeriană în România, Diviziei Multinaționale de Sud-Est, comandantul Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată “Unirea Principatelor”, precum şi studenţi ai Universităţii “Dunărea de Jos”.

 

ÎMPARTE CU PRIETENII TĂI:

Este autorizată orice reproducere, fără a percepe taxe, cu condiţia indicării cu exactitate a numărului şi a datei apariţiei publicaţiei