Publicaţie editată de Divizia 2 Infanterie „Getica“, Bulevardul Mareşal Alexandru Averescu nr. 1, Buzău
ISSN 2359-9898 | ISSN L2359–9898

Deschiderea anului de instrucție la Baza 3 Logistică „Zargidava”


Autor: Locotenent-colonel Bibere Cosmin
Data publicării: 18.01.2023

Așa cum ne-am obișnuit, luna ianuarie aduce un moment deosebit de important pentru Baza 3 Logistică ,,Zargidava”, și anume deschiderea unui nou an de instrucție. În cadrul activităților specifice organizate cu acest prilej la sediul comandamentului Bazei 3 Logistică, am avut onoarea de a-l avea alături pe Șeful Direcției Logistică, domnul General-maior Liviu Marian Mazilu.

 După introducerea în formație a Drapelelor de luptă a urmat prezentarea onorului, trecerea în revistă a unităților și intonarea Imnului de stat. Domnul General-maior Liviu Marian Mazilu a prezentat mesajul Șefului Statului Major al Apărării, a conturat un bilanț al realizărilor din anul precedent, a pus accent pe liniile directoare specifice noului an de instrucție și a formulat îndrumări necesare realizării obiectivelor propuse. În cuvântul adresat personalului, comandantul Bazei 3 Logistică domnul colonel inginer Kicsi Gabriel a arătat că „schimbările multiple și rapide din mediul de securitate internațional și cu precădere în zona de proximitate a frontierei de Est a României, demonstrează încă o dată, că trebuie să ne pregătim cu seriozitate și profesionalism astăzi, pentru a putea face față provocărilor de mâine”. Comandantul Bazei 3 Logistică a subliniat succint obiectivele realizate pe parcursul anului 2022, precum și coordonatele definitorii care vor caracteriza noul an de instrucție, cu accent deosebit pe continuarea realizării sprijinului logistic, în scopul asigurării optime și eficiente a resurselor materiale și mentenanței echipamentelor militare.     

    La final, comandantul Bazei 3 Logistică a adresat un gând bun de profundă recunoștință și mulțumire întregului personal, însoțit de urări de sănătate, putere de muncă, perseverență, entuziasm și împlinirea tuturor dezideratelor pentru noul an de instrucție. A urmat apoi defilarea unităților militare și ulterior s-a trecut la continuarea programului specific pentru deschiderea anului de instrucție. Ne manifestăm deplina încredere că anul 2023 va însemna pentru structurile Bazei 3 Logistică, un nou prilej de a demonstra profesionalismul și abnegația cu care se va acționa, pentru îndeplinirea tuturor misiunilor specifice încredințate. Succes Bazei 3 logistică în noul an de instrucție!

ÎMPARTE CU PRIETENII TĂI:

Este autorizată orice reproducere, fără a percepe taxe, cu condiţia indicării cu exactitate a numărului şi a datei apariţiei publicaţiei