Publicaţie editată de Divizia 2 Infanterie „Getica“, Bulevardul Mareşal Alexandru Averescu nr. 1, Buzău
ISSN 2359-9898 | ISSN L2359–9898

Călugărenii se despart de 4 camarazi și întâmpină 15 noi cursanți


Autor: Locotenent Gabriela Voican
Data publicării: 11.01.2023

O ceremonie emoționantă de trecere în rezervă a patru militari din Batalionul 2 Infanterie Mecanizată „Călugăreni” a avut loc la sediul unității din garnizoana București, în data de 10 ianuarie 2023. Plutonierii adjutanți PENA Alexandru și LEMNARU Cornel, precum și caporalii ROȘCA Stelică și MORĂRIȚA Cătălin au fost recunoscuți pentru seriozitatea și profesionalismul de care au dat dovadă pe parcursul carierei lor în cadrul batalionului.

Locotenent-colonelul POPESCU Dan-Laurențiu, comandantul batalionului, a înmânat acestora câte o plachetă și o diplomă de onoare, în semn de mulțumire pentru activitatea desfășurată. Ceremonia a fost un prilej pentru militarii prezenți să-și ia rămas bun de la camarazii lor care au trecut în rezervă și să le ureze o pensie îndelungată și multă sănătate.

De asemenea, în data de 09 ianuarie 2023, 15 cursanți au început procesul de instruire inițială la sediul Batalionului. Le urăm acestora succes și dăruire în procesul lor de instruire! 

ÎMPARTE CU PRIETENII TĂI:

Este autorizată orice reproducere, fără a percepe taxe, cu condiţia indicării cu exactitate a numărului şi a datei apariţiei publicaţiei