Publicaţie editată de Divizia 2 Infanterie „Getica“, Bulevardul Mareşal Alexandru Averescu nr. 1, Buzău
ISSN 2359-9898 | ISSN L2359–9898

Vânătorii de munte argeșeni la exercițiul ,,QUICK RESPONSE 22"


Autor: Locotenent Sebastian Alupoaie
Data publicării: 17.11.2022

În perioada 20 octombrie - 17 noiembrie, militari din cadrul Batalionului 33 Vânători de Munte ,,Posada", structură destinată ca rezervă a Uniunii Europene pentru Operația UE ALTHEA și augmentată cu militari din diferite structuri ale Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa”, au participat la antrenamentul operațional de nivel 3 ,,QUICK RESPONSE 22". 

Antrenamentul s-a desfășurat în baza militară Butmir din Teatrul de operații din Bosnia și Herțegovina, fiind planificat și condus de comandamentul Operației EUFOR ALTHEA.

Batalionul 33 Vânători de Munte, a participat cu două celule de răspuns, o celulă de nivel batalion și una de nivel companie.

La finalul antrenamentului, vânătorii de munte argeșeni au fost apreciați de către comandantul EUFOR, generalul maior Anton WESSELY, pentru profesionalismul și angajamentul de care aceștia au dat dovadă.

Etichete: 

ÎMPARTE CU PRIETENII TĂI:

Citeşte şi:

Instrucție în comun a vânătorilor de munte

În data de 22 noiembrie, structuri din cadrul Batalionului 21 Vânători de Munte „General Leonard Mociulschi” din Predeal, au participat la activități de instruire în comun alături de vânătorii de munte din Batalionului 22 Vânători de Munte „Cireșoaia” din Sfântu Gheorghe și militari din...

Este autorizată orice reproducere, fără a percepe taxe, cu condiţia indicării cu exactitate a numărului şi a datei apariţiei publicaţiei