Publicaţie editată de Divizia 2 Infanterie „Getica“, Bulevardul Mareşal Alexandru Averescu nr. 1, Buzău
ISSN 2359-9898 | ISSN L2359–9898

Schimbarea comenzii Batalionului 30 Vânători de Munte „Dragoslavele”


Autor: Plutonier-major Ovidiu Cantea
Data publicării: 02.08.2022

Pe platoul Batalionului 30 Vânători de Munte „Dragoslavele”, în prezența comandantului Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa”, a avut loc ceremonia de predare-primire a comenzii batalionului și a Drapelului de Luptă între locotenent colonelul Liviu-Costin Bălăceanu și locotenent colonelul Ionuț-Cosmin Tecaru.

În cadrul ceremoniei, comandantul brigăzii l-a felicitat pe locotenent colonelul Liviu-Costin Bălăceanu pentru modul exemplar în care și-a îndeplinit atribuțiile și misiunile specifice în perioada petrecută la comanda batalionului, oferindu-i cu această ocazie o plachetă cu însemnele heraldice ale Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa”, în semn de aleasă considerație și prețuire.

Cu prilejul aceleiași ceremonii, maiorul Ionuț-Cosmin Tecaru a fost înaintat la gradul de locotenent colonel și împuternicit la comanda batalionului, noile grade fiindu-i înmânate de comandantul Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa”, colonelul Ilie-Marian Dragomir.

La finalul ceremoniei de predare-primire a comenzii batalionului și a Drapelului de Luptă, comandantul brigăzii i-a urat locotenent colonelului Ionuț-Cosmin Tecaru, mult succes în activitatea ce urmează să o desfășoare la comanda vânătorilor de munte musceleni.

Etichete: 

ÎMPARTE CU PRIETENII TĂI:

Citeşte şi:

Acțiune caritabilă organizată în Polonia

Militari ai Detașamentului de Apărare Antiaeriană „Gheparzii de fier” s-au alăturat aliaților americani din cadrul Grupului de Luptă din Polonia, care au organizat o acțiune caritabilă împreună cu reprezentanți ai națiunii gazdă.Astfel, militari americani, britanici, croați și români le-au...

Bucurii pentru copii

În prag de sărbători, militarii Batalionului 2 Infanterie „Călugăreni" și Asociația Umanitară „Călugăreni" l-au ajutat pe Moș Crăciun să împartă cadouri copiilor din Centrul de Zi „Eu și Prietenii Mei". Sărbători fericite!

„Agilitas Defensio”, motto-ul „Gheparzilor de fier” aplicat în poligonul de instrucție Klusy

În această săptămână, militarii Detașamentului de Apărare Antiaeriană „Gheparzii de fier”, dislocați în Polonia, au executat, timp de două zile, un exercițiu de antrenament în teren de nivel baterie, în poligonul Klusy.Exercițiul s-a desfășurat atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, iar...

Este autorizată orice reproducere, fără a percepe taxe, cu condiţia indicării cu exactitate a numărului şi a datei apariţiei publicaţiei