Publicaţie editată de Divizia 2 Infanterie „Getica“, Bulevardul Mareşal Alexandru Averescu nr. 1, Buzău
ISSN 2359-9898 | ISSN L2359–9898

Respect pentru plutonier-adjutant principal Florinel Enache


Autor: Maistru militar clasa I Iulian Cadulencu
Data publicării: 09.01.2017

La aniversarea a 100 de ani de la înfiinţarea Armatei a 2-a, astăzi Divizia 2 Infanterie „Getica", ne-a onorat cu prezenţa la activităţile organizate cu acest prilej eroul român din Afganistan, plutonier-adjutant principal, Florinel Enache.
" ... FLAMURA CEA MARE TRICOLORĂ A NAŢIUNII ROMÂNE SĂ FLUTURE PE CEL MAI ÎNALT VÂRF DIN JUDEŢUL BUZĂU ÎN SEMN AL CINSTIRII EROILOR BRAVEI ARMATE A 2-A CARE S-AU JERTFIT PENTRU ŢARĂ ŞI POPOR ...", au fost cuvintele pe care eroul român din Afganistan, plutonier-adjutant principal, Florinel Enache, le-a rostit când a înmânat Drapelul Naţional al României, militarilor care l-au arborat printr-o ceremonie militară pe Vârful Penteleu (cel mai înalt vârf montan din judeţul Buzău) cu ocazia centenarului Armatei a 2-a.
La 8 ianuarie 2017, plutonier-adjutant principal, Florinel Enache îşi aniversează ziua de naştere iar militarii din cadrul Diviziei 2 Infanterie „Getica", îi urează calde felicitări, însoţite de urări din inimă de ani mulţi de viaţă, cu zile mereu senine încărcate de bucuria reuşitelor în tot ceea ce întreprinde.
La mulţi ani!

ÎMPARTE CU PRIETENII TĂI:

Este autorizată orice reproducere, fără a percepe taxe, cu condiţia indicării cu exactitate a numărului şi a datei apariţiei publicaţiei