Publicaţie editată de Divizia 2 Infanterie „Getica“, Bulevardul Mareşal Alexandru Averescu nr. 1, Buzău
ISSN 2359-9898 | ISSN L2359–9898

Momente emoționante la comandamentul Diviziei 2 Infanterie „Getica”


Autor: Biroul Informare și Relaţii Publice
Data publicării: 02.05.2021

Joi, 29 aprilie, la sediul comandamentului Diviziei 2 Infanterie „Getica”, a avut loc citirea ordinelor de avansare și trecerea în rezervă a colegilor noștri, locotenent-colonel Violeta Cucu și colonelului Ovidiu Conduruță.

În cadrul ceremoniei militare de trecere în rezervă a fost citit Decretul privind trecerea în rezervă a generalului de brigadă Ovidiu Conduruță, semnat de Președintele României, domnul Klaus Iohannis și i-au fost înmânate Sabia cu înscrisuri gravate și Emblema de Onoare a Forțelor Terestre în semn de înaltă prețuire.

General-maior Iulian Berdilă, șeful Statului Major al Forțelor Terestre prezent la activitate le-a mulțumit pentru spiritul de corp, implicarea, coordonarea și sprijinul în toate misiunile și activitățile în care au fost implicați.

Generalul de brigadă (r.) Ovidiu Conduruță a avut o carieră de excepție, de-a lungul căreia a îndeplinit funcții importante pe linia de comandă, atât în țară, cât și în teatrele de operații.După absolvirea Universității Naționale de Apărare din București, generalul de brigadă (r.) Ovidiu Conduruță a îndeplinit funcții de comandă în mai multe unități, urcând treaptă cu treaptă în ierarhia militară, până la funcția de șef de stat major al Diviziei 2 Infanterie „Getica”, funcție îndeplinită din anul 2018.

Doamna colonel (r.) Violeta Cucu, având o carieră militară de peste trei decenii a reușit să construiască în tot acest timp relaţii de serviciu bazate pe respect, inițiativă, responsabilitate şi a format alţi profesionişti care își desfășoară activitatea în domeniul resurselor umane.

La primirea livretului militar de către camarazii noștri, ne considerăm privilegiați că i-am cunoscut și le adresăm cele mai sincere urări de sănătate, fericire și prosperitate alături de cei dragi.

ÎMPARTE CU PRIETENII TĂI:

Este autorizată orice reproducere, fără a percepe taxe, cu condiţia indicării cu exactitate a numărului şi a datei apariţiei publicaţiei