Publicaţie editată de Divizia 2 Infanterie „Getica“, Bulevardul Mareşal Alexandru Averescu nr. 1, Buzău
ISSN 2359-9898 | ISSN L2359–9898

„SKY GUARDIANS” continuă instrucția!


Autor: Locotenent Mădălina Boboc
Data publicării: 12.01.2021

Apropiindu-se cu pași repezi de jumătatea etapei de pregătire pentru misiunea din Polonia, militarii detașamentului de Apărare Antiaeriană „SKY GUARDIANS” au intensificat activitățile de instrucție. În această săptămână, rachetiștii și artileriștii vrânceni au executat un exercițiu de rezolvare a unei situații tactice de nivel secție care a avut ca scop testarea capacității de reacție și perfecționarea modului de soluționare a incidentelor create, care pot apărea pe câmpul de luptă.

Echipajele care încadrează complexele antiaeriene GEPARD au acționat întrunit în cadrul secțiilor de tragere, contribuind la consolidarea cunoștințelor, îmbunătățirea coeziunii de grup și a relațiilor de comandă-control la nivelul subunității.

„Puternici, rapizi” deviza Batalionului 288 Apărare Antiaeriană „Milcov”, structura care generează Detașamentul de Apărare Antiaeriană „SKY GUARDIANS” s-a dovedit a fi emblematică pentru dinamismul cu care s-au desfășurat activitățile pe terenul de instrucție.

ÎMPARTE CU PRIETENII TĂI:

Este autorizată orice reproducere, fără a percepe taxe, cu condiţia indicării cu exactitate a numărului şi a datei apariţiei publicaţiei