Publicaţie editată de Divizia 2 Infanterie „Getica“, Bulevardul Mareşal Alexandru Averescu nr. 1, Buzău
ISSN 2359-9898 | ISSN L2359–9898

Autoevaluare la Divizia 2 Infanterie "Getica"


Autor: Locotenent-colonel Toni Ene
Data publicării: 15.12.2016

Autoevaluarea activităţii desfăşurate în anul 2016 de Divizia 2 Infanterie "Getica" a avut loc în data de 14 decembrie, la comandamentul diviziei din Buzău, în prezenţa generalului-locotenent dr. Dumitru Scarlat, şeful Statului Major al Forţelor Terestre.
În prezentarea sa, comandantul Diviziei 2 Infanterie "Getica", general-maior dr. Petrică-Lucian Foca, a făcut referire la principalele misiuni ale structurii, care s-au derulat de la începutul anului 2016 până la această dată, problemele majore cu care divizia şi structurile aflate în subordinea ei s-au confruntat dar şi la modul în care acestea au fost gestionate, punând în evidenţă contribuţia personalului din cadrul diviziei pentru îndeplinirea obiectivelor stabilite.
Totodată, au fost prezentate şi obiectivele prioritare pentru anul 2017 în contextul colaborării şi cooperării cu celelalte categorii de forţe, comandamente şi direcţii centrale în scopul îndeplinirii misiunilor.
La finalul activităţii de autoevaluare, comandantul diviziei a raportat că: ... ,,Divizia 2 Infanterie „Getica" este în măsură să execute misiunile încredinţate!"....
În cuvântul său, general-locotenent dr.Dumitru Scarlat, şeful Statului Major al Forţelor Terestre a mulţumit personalului diviziei pentru rezultatele obţinute, pentru modul cum aceştia au înţeles să ducă la îndeplinire misiunile şi sarcinile încredinţate, asigurandu-i de sprijinul eşalonului superior.
Tot în cadrul activităţii şeful Statului Major al Forţelor Terestre a conferit comandantului diviziei, pentru merite deosebite, distincţia Ordinul "Virtutea Militară" în grad de Comandor, acordată de către Preşedintele României.
La activitate au participat, de asemenea, comandanţii de unităţi şi mari unităţi din subordine, cadre militare din comandamentul diviziei.
Divizia 2 Infanterie „Getica" este mare unitate de luptă subordonată Statului Major al Forţelor Terestre, cu zonă de responsabilitate de aproximativ 40% din suprafaţa totală a României.

 

ÎMPARTE CU PRIETENII TĂI:

Este autorizată orice reproducere, fără a percepe taxe, cu condiţia indicării cu exactitate a numărului şi a datei apariţiei publicaţiei