Publicaţie editată de Divizia 2 Infanterie „Getica“, Bulevardul Mareşal Alexandru Averescu nr. 1, Buzău
ISSN 2359-9898 | ISSN L2359–9898

Schimbare de comandă la Batalionul 348 Apărare Antiaeriană „Dobrogea”


Autor: Locotenent Andreea Istrate
Data publicării: 13.10.2020

În data de 12 octombrie, la sediul Batalionului 348 Apărare Antiaeriană „Dobrogea” a avut loc ceremonia de predare-primire a comenzii unităţii și Drapelului de Luptă. Locotenent-colonelul Mihail-Sebastian Vișan a preluat comanda şi Drapelul de Luptă ale unităţii de la locotenent-colonelul Mihai Gherasim.

La eveniment au fost prezenţi locţiitorul comandantului Brigăzii 9 Mecanizată „Mărăşeşti”, colonel Alexandru Jugaru, și personal din Batalionul 348 Apărare Antiaeriană „Dobrogea”.

Locotenent-colonel Mihail-Sebastian Vișan a îndeplinit de-a lungul carierei numeroase funcţii, dintre care amintim: comandant de pluton, comandant baterie, șef de stat major , șef al operațiilor și instrucției, șef birou rachete şi artilerie antiaeriană din secţia forţe de sprijin în cadrul serviciului doctrină şi instrucţie la locţiitorul pentru operaţii şi instrucţie al şefului Statului Major al Forţelor Terestre.

În cuvântul de încheiere, fostul comandant al batalionului, locotenent-colonel Mihai Gherasim, a adresat mulțumiri întregului personal pentru sprijinul acordat.

 

 

ÎMPARTE CU PRIETENII TĂI:

Este autorizată orice reproducere, fără a percepe taxe, cu condiţia indicării cu exactitate a numărului şi a datei apariţiei publicaţiei