Publicaţie editată de Divizia 2 Infanterie „Getica“, Bulevardul Mareşal Alexandru Averescu nr. 1, Buzău
ISSN 2359-9898 | ISSN L2359–9898

Predarea comenzii şi a Drapelului de Luptă la Brigada 9 Mecanizată „Mărăşeşti"


Autor: Locotenent Andreea Istrate
Data publicării: 07.10.2020

Marți, 6 octombrie, la sediul Brigăzii 9 Mecanizată „Mărăşeşti” a avut loc ceremonia de predare-primire a comenzii unităţii.

Locţiitorul comandantului, colonel Alexandru Jugaru, a preluat comanda şi Drapelul de luptă ale marii unităţi de la generalul de brigadă Florin-Marian Barbu, care a fost promovat în cadrul Componentei Operaţionale Terestre.

La eveniment au fost prezenţi comandantul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, general-maior Dragoş Dumitru Iacob, şefii instituţiilor constănţene din cadrul sistemului naţional de apărare, comandanţii unităţilor din subordinea brigăzii şi personal din Brigada 9 Mecanizată „Mărăşeşti”.

Comandantul Diviziei 2 Infanterie „Getica” a mulţumit generalui de brigadă Florin-Marian Barbu pentru munca depusă la comanda Brigăzii 9 Mecanizată „Mărăşeşti” şi i-a urat mult succes în noua funcţie. În încheiere, generalul de brigadă Florin-Marian Barbu a mulţumit colegilor de la forţele navale, forţele aeriene și întregului colectiv pentru sprijinul acordat în îndeplinirea misiunii la comanda Brigăzii 9 Mecanizată „Mărăşeşti”.

 

ÎMPARTE CU PRIETENII TĂI:

Este autorizată orice reproducere, fără a percepe taxe, cu condiţia indicării cu exactitate a numărului şi a datei apariţiei publicaţiei