Publicaţie editată de Divizia 2 Infanterie „Getica“, Bulevardul Mareşal Alexandru Averescu nr. 1, Buzău
ISSN 2359-9898 | ISSN L2359–9898

Ceremonie de trecere în rezervă la Constanţa


Autor: Locotenent Mirela Gheorghe
Data publicării: 12.06.2017

Joi, 8 iunie a.c., la sediul Brigăzii 9 Mecanizată "Mărășești", s-a desfășurat o ceremonie emoționantă prilejuită de trecerea în rezervă a colonelului Dănuț Ciobanu.

Aflat în faţa formaţiei, pentru ultima oară ca militar activ, colonelul Ciobanu a primit în semn de recunoaştere a parcursului său profesional o plachetă cu însemnele brigăzii şi o diplomă de onoare. După citirea ordinului de trecere în rezervă, a fost prezentat şi mesajul ministrului apărării naționale, în care i se aduc mulțumiri pentru ceea ce a înfăptuit cu dăruire și responsabilitate și i se transmit felicitări pentru rezultatele obținute.

După 34 de ani de activitate, colonelul Dănuț Ciobanu a încheiat o carieră militară de excepție, în care a demonstrat profesionalism, hotărâre și tărie de caracter, a transmis celor prezenţi colonelul Dorin Toma, comandantul brigăzii.

În finalul ceremoniei foştii camarazi au defilat prin faţa colonelului Ciobanu aflat alături de familie şi prieteni, în ziua în care acesta pune punct carierei militare.

ÎMPARTE CU PRIETENII TĂI:

Este autorizată orice reproducere, fără a percepe taxe, cu condiţia indicării cu exactitate a numărului şi a datei apariţiei publicaţiei