Publicaţie editată de Divizia 2 Infanterie „Getica“, Bulevardul Mareşal Alexandru Averescu nr. 1, Buzău
ISSN 2359-9898 | ISSN L2359–9898

Emoții, respect și recunoștință!


Autor: Plutonier-adjutant Liviu Gherghescu
Data publicării: 15.04.2020

Acestea au fost sentimentele trăite de reprezentanții Regimentului 52 Artilerie Mixtă „General Alexandru Tell” Bârlad, când l-au întâlnit pe lt.col (rtr) Voiculescu Gheorghe, veteran din al doilea  război mondial, la împlinirea venerabilei vârste de 100 ani.  Cu această ocazie, în semn de prețuire și aleasă considerație i-au fost acordate din partea conducerii regimentului, un album foto cu amintiri, diploma de excelență și produse specifice sărbătorilor pascale. Lt.col (rtr) Voiculescu Gheorghe, s-a bucurat de prezența noastră și ne-a  împărtășit experiențele pe care le-a trăit în timpul războiului la Cotul Donului.

În acelaşi context de prevenire și limitare a răspândirii virusului COVID- 19,  în data de 14 aprilie 2020, colegii noştri, s-au deplasat şi la domiciliul domnului Vidinaru Dumitru, veteran de război, pentru asigurarea mijloacelor de subzistență, a echipamentelor de protecție și a medicamentelor, în vederea minimizării expunerii în afara locuințelor.

ÎMPARTE CU PRIETENII TĂI:

Este autorizată orice reproducere, fără a percepe taxe, cu condiţia indicării cu exactitate a numărului şi a datei apariţiei publicaţiei