Publicaţie editată de Divizia 2 Infanterie „Getica“, Bulevardul Mareşal Alexandru Averescu nr. 1, Buzău
ISSN 2359-9898 | ISSN L2359–9898

Instruiește-te așa cum vei lupta!


Autor: Plutonier-adjutant Liviu Gherghescu
Data publicării: 14.01.2020

În data de 13 ianuarie, pe platoul de adunare a Regimentului 52 Artilerie Mixtă „General Alexandru Tell”, unitățile militare din garnizoana Bârlad au participat la ceremonia de deschidere a anului de instrucţie 2020.

La această activitate a participat din partea Diviziei 2 Infanterie „Getica”, colonelul Florin Moisă, care a dat citire „Mesajului de deschidere a anului de instrucție 2020”  a comandantului Diviziei 2 Infanterie „Getica”.

Comandantul Regimentului 52 Artilerie Mixtă „General Alexandru Tell”, col. Costel Sorin Balan a transmis  principalele activităţi pentru anul 2020, principalele direcţii de efort, obiectivele şi standardele de performanţă pe care trebuie să le îndeplinească militarii regimentului în noul an de instrucţie.

S-a executat revista de front a trupelor, s-au verificat documentele de conducere şi planificare,ceremonia încheindu-se cu defilarea unităţii.

ÎMPARTE CU PRIETENII TĂI:

Este autorizată orice reproducere, fără a percepe taxe, cu condiţia indicării cu exactitate a numărului şi a datei apariţiei publicaţiei