Publicaţie editată de Divizia 2 Infanterie „Getica“, Bulevardul Mareşal Alexandru Averescu nr. 1, Buzău
ISSN 2359-9898 | ISSN L2359–9898

Exercițiu de antrenament în teren de nivel secție


Autor: Locotenent Corina Ciobanu
Data publicării: 29.11.2019

Mai este foarte puțin până la sărbătorirea Zilei Naționale a României, iar militarii români aflați în misiune în Polonia definitivează ultimele activități de instruire înaintea pregătirilor finale dedicate Zilei Naționale. Pe 1 Decembrie vom fi alături sufletește de românii de pretutindeni, de familii și de colegii noștri militari care vor defila pe sub Arcul de Triumf din București sau în alte orașe. În baza militară din Bemowo Piskie vom crea de asemenea un cadru festiv, pe măsura importanței acestei zile pentru români.

Militarii români au executat un exercițiu de antrenament în teren de nivel secție în colaborare cu partenerul polonez. La această activitate au participat și câțiva militari americani, care au fost încântați să descopere sistemul de apărare antiaeriană pe care îl folosește România în misiunea pe care o are de îndeplinit în cadrul Grupului de luptă NATO din Polonia.

ÎMPARTE CU PRIETENII TĂI:

Este autorizată orice reproducere, fără a percepe taxe, cu condiţia indicării cu exactitate a numărului şi a datei apariţiei publicaţiei