Publicaţie editată de Divizia 2 Infanterie „Getica“, Bulevardul Mareşal Alexandru Averescu nr. 1, Buzău
ISSN 2359-9898 | ISSN L2359–9898

„Viperele Negre” încep pregătirea pentru o nouă misiune în teatrul de operații din Afganistan


Autor: Căpitan Mariana Dinu
Data publicării: 05.09.2019

Batalionul 21 Vânători de Munte „General Leonard Mociulschi”, comandat de locotenent- colonelul Cristian Cristescu, se instruiește în perioada septembrie - decembrie 2019, pentru a participa ca Batalion de Protecția Forței, în cadrul misiunii Resolute Support, în teatrul de operații din Afganistan, începând cu luna februarie 2020.

În cadrul Batalionului de Protecția Forței „Viperele Negre” se instruiește și un detașament cu militari din cadrul Brigăzii 61 Vânători de Munte „General Virgil Bădulescu”.

Comandantul Brigăzii 2 Vânători de Munte, generalul de brigadă Cristian Teglaș, a fost prezent la Predeal, pentru a le transmite militarilor succes pe timpul pregătirii pentru misiune: Perioada de pregătire este o oportunitate bună de instruire și de formare a coeziunii. Cei care sunteți la prima misiune veți învăța de la militarii cu experiență în teatrele de operații, astfel se va forma o echipă care va trece peste toate provocările misiunii.

ÎMPARTE CU PRIETENII TĂI:

Este autorizată orice reproducere, fără a percepe taxe, cu condiţia indicării cu exactitate a numărului şi a datei apariţiei publicaţiei