Publicaţie editată de Divizia 2 Infanterie „Getica“, Bulevardul Mareşal Alexandru Averescu nr. 1, Buzău
ISSN 2359-9898 | ISSN L2359–9898

Ceremonia de deschidere a exercițiului tip M.R.E. – Vulturii Carpaților - 18.01.


Autor: Locotenent
Data publicării: 12.01.2018

La Centrul Național de Instruire Întrunită „Getica” – Cincu, județul Brașov a avut loc vineri, 12 ianuarie 2018, ceremonia de deschidere a exercițiului tip  M.R.E. (Mission Rehearsal Exercise) - Vulturii Carpaților - 18.01.  

Militarii Batalionului 30 Vânătorii de Munte ,,Dragoslavele” care încadrează Batalionul 30 Protecția Forței „Vulturii Carpaților” desfășoară ultima fază a procesului de operaționalizare pentru misiune – exercițiul de antrenament în condițiile misiunii.

Prezent la deschiderea exercițiului, comandantul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, generalul de brigadă Gheorghiță Vlad le-a transmis militarilor batalionului că are deplină încredere în capacitatea lor de a îndeplini misiunea încredințată în bune condiții, bazându-se pe spiritul de corp și camaraderie dovedit și în misiunile anterioare.

La finalul alocuțiunii, a adus mulțumiri și Centrului Național de Instruire Întrunită „Getica” pentru punerea la dispoziţie a capabilităţilor de instruire moderne, similare cu ale ţărilor membre NATO, având certitudinea că militarii Batalionului 30 Protecția Forței „Vulturii Carpaților” se vor instrui în condiţii similare teatrului de operaţii din Afganistan, fiindu-le de un real folos replicile realizate în acest sens în poligonul Cincu.

ÎMPARTE CU PRIETENII TĂI:

Este autorizată orice reproducere, fără a percepe taxe, cu condiţia indicării cu exactitate a numărului şi a datei apariţiei publicaţiei