Publicaţie editată de Divizia 2 Infanterie „Getica“, Bulevardul Mareşal Alexandru Averescu nr. 1, Buzău
ISSN 2359-9898 | ISSN L2359–9898

Start în noul an de instrucție la Brigada 9 Mecanizată „Mărăşeşti”


Autor: Căpitan Mirela Gheorghe
Data publicării: 09.01.2018

În unitățile subordonate Brigăzii 9 Mecanizată „Mărăşeşti” din garnizoanele Constanţa, Topraisar, Murfatlar şi Medgidia, în data de 8 ianuarie, s-au desfăşurat ceremonii militare ce au marcat deschiderea anului de instrucţie 2018.

Comandantul Brigăzii 9 Mecanizată „Mărăşeşti”, generalul de brigadă Dorin Toma şi locţiitorul comandantul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, generalul de brigadă Gheorghe Soare, au participat la activitățile din garnizoana Topraisar.

La ceremonia militară organizată în garnizoana Constanţa, locţiitorul comandantului brigăzii, colonelul Alexandru Jugaru, a trecut în revistă rezultatele obţinute în anul de instrucţie 2017 şi obiectivul fundamental pentru anul 2018, şi anume „creșterea capacității de luptă a structurilor marii unități în vederea îndeplinirii sarcinilor pentru apărarea naţională şi participării la operaţii militare în sistem integrat, în cadrul măsurilor de apărare colectivă sau a misiunilor de stabilitate şi sprijin în afara teritoriului naţional, sub comandă naţională sau NATO”.
Succes în noul an de instrucţie, militarilor brigăzii!

ÎMPARTE CU PRIETENII TĂI:

Este autorizată orice reproducere, fără a percepe taxe, cu condiţia indicării cu exactitate a numărului şi a datei apariţiei publicaţiei