Publicaţie editată de Divizia 2 Infanterie „Getica“, Bulevardul Mareşal Alexandru Averescu nr. 1, Buzău
ISSN 2359-9898 | ISSN L2359–9898

Caporalul Buzea Ionel a revenit în Afganistan.


Autor: Plutonier-major Oana Ieșan
Data publicării: 28.11.2017

Caporalul Buzea Ionel, militarul rănit în incidentul din 15 septembrie a.c, extras din teatrul de operații Afganistan în luna octombrie pentru investigații complete în România, a primit acceptul comisiei medicale de a continua misiunea alăturii de camarazii săi.

În data de 27 noiembrie,  ora 02.30, o aeronava militara românească de tip Hercules C-30, aparținând Forțelor Aeriene Române a aterizat pe Baza Aeriană Kandahar, având la bordul ei o echipă de stat major din cadrul Comandamentul Forțelor Întrunite, dar și pe camaradul nostru caporalul Buzea Ionel.

Dimineața, în cadrul unei adunări informale colegii i-au făcut o primire călduroasă, urându-i un bun venit în cadrul subunității. În următoarea perioadă acesta va urma un program de reintegrare operațională, astfel încat să-și poată relua misiunile într-un timp cât mai scurt.

… mi-am dorit foarte tare să mă reîntorc alături de camarazii mei, am știut de la început că aici îmi este locul și că am să pot termina cu bine această misiune. Fără sprijinul moral al familiei și al camarazilor mei nu cred că aș fi reușit. Mulțumesc celor care mi-au dat șansa să-mi servesc patria în continuare...

ÎMPARTE CU PRIETENII TĂI:

Este autorizată orice reproducere, fără a percepe taxe, cu condiţia indicării cu exactitate a numărului şi a datei apariţiei publicaţiei