Publicaţie editată de Divizia 2 Infanterie „Getica“, Bulevardul Mareşal Alexandru Averescu nr. 1, Buzău
ISSN 2359-9898 | ISSN L2359–9898

Ceremonie de comemorare la Buzău a sublocotenentului (p.m.) Mădălin Stoica


Autor:
Data publicării: 18.09.2017

Sublocotenentul p.m. Mădălin Stoica a decedat vineri, 15 septembrie, în urma unui atac asupra unei patrule româneşti care executa o misiune în regiunea Kandahar din Afganistan. Militarul buzoian, de 41 de ani, era căsătorit şi avea un copil. Se afla la prima misiune în teatrele de operaţii şi era angajat al M.Ap.N. din anul 2002.

Astăzi, 18 septembrie, la ora 8.30, la sediul comandamentului Diviziei 2 Infanterie „Getica” s-a desfăşurat o ceremonie de comemorare a militarului căzut la datorie.

Conducerea Ministerului Apărării Naţionale este alături de familia îndoliată şi transmite, în numele întregului personal, sincere condoleanţe.

Acum, la pierderea unui camarad, militarii din cadrul Diviziei 2 Infanterie „Getica” îşi exprimă profundul regret la trecerea în lumea celor drepţi a sublocotenentului p.m. Mădălin Stoica.

Camaradereşte şi sufleteşte întregul personal militar şi civil din cadrul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, îşi exprimă deplina compasiune faţă de familia îndoliată.

 

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

ÎMPARTE CU PRIETENII TĂI:

Este autorizată orice reproducere, fără a percepe taxe, cu condiţia indicării cu exactitate a numărului şi a datei apariţiei publicaţiei