Publicaţie editată de Divizia 2 Infanterie „Getica“, Bulevardul Mareşal Alexandru Averescu nr. 1, Buzău
ISSN 2359-9898 | ISSN L2359–9898

Schimbare de comandă la Divizia 2 Infanterie „Getica”


Autor: Maistru militar principal Iulian Cadulencu
Data publicării: 04.08.2017

Vineri, 4 august a.c., la sediul comandamentului Diviziei 2 Infanterie „Getica”, în prezenţa locţiitorului şefului Statului Major General, generalul-locotenent Adrian TONEA, a avut loc ceremonia militară prilejuită de predarea-primirea comenzii marii unităţi.

Generalul de brigadă Gheorghiţă VLAD a preluat Drapelul de Luptă şi comanda marii unităţi de la generalul de brigadă Gheorghe VIŞAN.

La activitate au participat reprezentanţi ai Statului Major General, Statului Major al Forţelor Terestre, reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, precum şi comandanţi de mari unităţi şi unităţi din cadrul Forţelor Terestre.

În alocuţiunea rostită de către locţiitorului şefului Statului Major General, general-locotenent Adrian TONEA, domnia sa a subliniat spiritul de corp şi camaraderia de care a dat dovadă generalul de brigadă Gheorghe VIŞAN în timpul în care a fost la comanda marii unităţi şi a urat succes generalului de brigadă Gheorghiţă VLAD în noua funcţie, totodată l-a asigurat că dispune de un colectiv bine pregătit, care îşi desfăşoară misiunile cu pasiune şi devotament, fiind o structură gata oricând pentru îndeplinirea ordinelor primite.

Ceremonia s-a încheiat cu defilarea marii unităţi, condusă de actualul comandant, generalul de brigadă Gheorghiţă VLAD.

ÎMPARTE CU PRIETENII TĂI:

Citeşte şi:

Brigada 2 Vânători de Munte ,,Sarmizegetusa" are un nou comandant

În data de 20 martie, la sediul comandamentului Brigăzii 2 Vânători de Munte ,,Sarmizegetusa" din Braşov, a avut loc ceremonia de predare – primire a Drapelului de luptă şi comenzii marii unităţi între generalul de brigadă Tudorică Petrache şi colonelul Cristian Teglaş.La festivitate au...

Este autorizată orice reproducere, fără a percepe taxe, cu condiţia indicării cu exactitate a numărului şi a datei apariţiei publicaţiei