Publicaţie editată de Divizia 2 Infanterie „Getica“, Bulevardul Mareşal Alexandru Averescu nr. 1, Buzău
ISSN 2359-9898 | ISSN L2359–9898

Ceremonie de medaliere a caporalului cls. a III-a Marcel Neagu


Autor: Locotenent Mirela Gheorghe
Data publicării: 19.06.2017

Joi, 15 iunie 2017, la sediul Batalionul 341 Infanterie "Constanța" s-a desfăşurat Ceremonia de medaliere a caporalului cls. a III-a Marcel Neagu. 

În semn de recunoștință și apreciere pentru profesionalismul și curajul de care a dat dovadă pe timpul îndeplinirii unor misiuni în Teatrul de Operații din Afganistan, comandantul Brigăzii 9 Mecanizată "Mărăşeşti", colonel Dorin Toma, a înmânat caporalului cls. a III-a Marcel Neagu, Medalia Națională “Serviciul Credincios” Clasa a III-a, cu însemn pentru militari, de război, conferită de Președintele României și Medalia Non-Article 5, conferită de aliații noștri din NATO.

Caporalul cls. a III-a Marcel Neagu face parte din Batalionul 341 Infanterie "Constanța", din Topraisar, şi a fost rănit în data de 25 septembrie 2016, alături de alți trei colegi, în timp ce executau o misiune de patrulare în provincia Kandahar, Afganistan.

ÎMPARTE CU PRIETENII TĂI:

Este autorizată orice reproducere, fără a percepe taxe, cu condiţia indicării cu exactitate a numărului şi a datei apariţiei publicaţiei